Zgjatjen dhe shpeshtimi e flokëve me flokë Natyrale

Mire se vini ne Qendren e Bukuris RINA

Zgjatjen dhe shpeshtimin e flokëve me flokë Natyrale (Remy echthaar)  Per nje Pamje shume atraktive

Ofroim dy metoda:  dhe

Microring dhe Keratin bondig

 1. Zgjatjen e  flokëve
 2. Shpeshtimin e flokëve
 3. Heqjen e flokeve
 4. Mirmbajtjen e flokëve
 5. Riparimin e flokëve
 • 1 Fije natyrale  =  kushton vetëm 1 € + stailimi profesional
 • Kemi gjatsi te ndryshëme deri me 80 cm
 • Ngjitja bëhet me matoda të ndryshme, simbas dëshires se klientit
 • Ngjyra zgjidhet simbas dëshires tuaj.
 • Kemi ngjyra te ndryshëme.
 • Flokët tona mund te ngjyrosen, feniraten ose te dredhohen sipas dëshires tuaj.
 • Flokët tona mund te mbahen deri më 1 vit nëse beni mirmbajteje e tyre.

http://stylefrizz.com/img/scarlett-johansson-loreal-2008-ad-campaign.jpgHaarverlaengerung

  

 

 L'Oreal Haircolor


Eigene Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!